Kruipruimte VDH

Duik met ons mee in de wereld onder het kantoor van VDH Products in Roden. Onze verkenning van de kruipruimte opende nieuwe perspectieven op het in kaart brengen van verborgen ruimtes en het leidingwerk.

De technologische duik

Met behulp van de GeoSLAM Zeb Revo RT, hebben we gedetailleerde 3D-scans gemaakt van de kruipruimte. Hiermee brachten we niet alleen de structuur van de ruimte zelf in kaart, maar ook de complexe leidingwerken die zich daar bevonden. Onze aanpak garandeerde een nauwkeurige inwinning, waardoor we essentiële details konden vastleggen zonder concessies te doen aan de precisie. Direct na het scannen creëerden we ter plaatse een preview. Dit stelde ons in staat om onmiddellijk te controleren of alle benodigde gegevens correct waren vastgelegd. Een waardevol moment waarop we onze aanpak konden finetunen en ervoor zorgen dat we geen enkel detail misten.

Ontdek de mogelijkheden

Deze casus bij VDH Products is meer dan technologie. Als je nieuwsgierig bent naar wat er zich onder het oppervlak bevindt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om een informeel gesprek, een demonstratie of verdere verkenning, we delen graag onze ervaringen en inzichten met jou.