Data processing

Home » Diensten » Data processing

Stap binnen in de wereld van geavanceerde dataverwerking en -visualisatie met onze innovatieve diensten. Van het verfijnen van puntenwolkdata tot het creëren van scherpe 3D-modellen en gedetailleerde plattegronden, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften.

Onze data processing opties

Puntenwolken

Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen en opschonen van puntenwolken. Met een combinatie van cutting-edge filtertechnieken, verwijderen we moeiteloos zwevende punten, verbeteren we de definitie van oppervlakken en hoeken, en elimineren we onnodige randelementen. Door punten slim te verwijderen en datasets op te splitsen, optimaliseren we de prestaties en efficiëntie, waardoor uw data nauwkeuriger en gebruiksvriendelijker wordt dan ooit tevoren.

Waarom puntenwolken laten opschonen door
Emit IT?

Wij zorgen voor meer definitie in puntenwolken dat leidt tot makkelijkere en preciezere metingen.

We verwerken enkel puntenwolkdata wat er toe doet. We filteren bijvoorbeeld randelementen uit een puntenwolk die buiten de scan-scope vallen.

We voorzien je van werkbare puntenwolkdata voor naadloze integratie in jouw favoriete teken- en plansoftware.

Heb je vragen over ons proces of wil je ons inzetten voor het opschonen van puntenwolken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Fotogrammetrie

Wij zijn experts op het gebied van fotogrammetrie. Door grond- en droneopnames te combineren met onze nauwkeurige inwinningstechnieken, creëren we haarscherpe 3D-modellen die voldoen aan de hoogste standaarden. Bovendien gaan we verder dan traditionele methoden door naadloos data uit fotogrammetrie en LiDAR-scans te combineren, waardoor we een nauwkeuriger eindresultaat krijgen. Wij staan klaar om mee te denken over het ideale detailniveau dat perfect aansluit bij je behoeften of dat van jouw opdrachtgevers. En zoals onze cases aantonen, zijn we in staat om met zekerheid uitdagende locaties in kaart te brengen.

Wat is fotogrammetrie?

Fotogrammetrie is een techniek die wij toepassen om nauwkeurige metingen van fysieke objecten of omgevingen te verkrijgen door middel van foto’s. Het proces omvat het vastleggen van meerdere foto’s vanuit verschillende hoeken van een object of een gebied. Vervolgens analyseren wij de foto’s en verwerken wij de foto’s met gespecialiseerde software om 3D-modellen, metingen en andere gegevens te genereren.

Waarom fotogrammetrie door Emit IT?

Lagere kosten in vergelijking tot klassiekere tijdsintensieve methodieken, bijvoorbeeld fysiek het dak op moeten gaan of het afbakenen van een veilige werkzone.

Wij bieden diverse 3D-formaten aan, zodat de data altijd naadloos integreert met jouw gebruikte software programma’s.

We leveren scherpe en hoogwaardige representaties van moeilijk begaanbare locaties.

Heb je vragen over ons proces of wil je ons inzetten voor het verwerken van fotogrammetriedata? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plattegronden

Ontdek de kracht van onze plattegronddiensten, waarbij we zowel klant-aangeleverde scandata als onze eigen ingewonnen data omzetten naar heldere en gedetailleerde plattegronden. Deze plattegronden zijn niet alleen voorzien van essentiële markeringen zoals deuren, toiletten, wastafels en fornuizen, maar zijn ook buitengewoon interpreteerbaar en gemakkelijk te openen in vergelijking tot puntenwolkdata. Met onze expertise brengen we jouw ruimtes tot leven op een manier die je gemakkelijk kunt begrijpen en gebruiken voor al je plannings- en ontwerpdoeleinden.

Waarom plattegronden laten realiseren door Emit IT?

Vanuit onze 3D data inwinning en verwerking, kunnen wij gemakkelijk plattegronden realiseren.

Puntenwolkdata is lang niet voor iedereen even makkelijk te interpreteren.

In één oogopslag duidelijkheid voor iedereen.

Gemakkelijk te delen met stakeholders of onderaannemers.

Naadloze integratie in bouw, renovatie, vluchtwegplanning of wegwijzing.

Heb je vragen over ons proces of wil je één of meerdere plattegronden laten realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

cases

Bekijk hieronder cases waar we onze data processing technieken hebben toegepast.

Ongekende
Mogelijkheden

3D mapping, laser scanning, data processing en software- en hardwareontwikkeling. Wij beschikken over de benodigde kennis. Heb jij een specifieke vraag? We kunnen je daar ongetwijfeld mee helpen. Bezoek onze contact pagina en vul het formulier in.