Shell Proeftuin

Een Efficiënte Oplossing
voor Locatiebeoordeling

In de race naar duurzame waterstofoplossingen, staat Shell voor de complexe uitdaging om geschikte locaties voor waterstofinfrastructuur in een vroeg stadium te beoordelen door middel van het 3D in kaart brengen van de locatie. Deze cruciale beoordeling vormt de sleutel tot het realiseren van aanzienlijke risico-, tijd- en kostendalingen. In ons recente onderzoek, hebben we niet alleen de ernst van deze uitdagingen erkend, maar ook een innovatieve oplossing geïdentificeerd die aan deze eisen voldoet.

De voorgestelde oplossing

Onze gedetailleerde analyse bracht een oplossing naar voren die uitblinkt in effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Door een doeltreffende combinatie van visuele begeleiding en realtime feedback op het scherm, stelt onze voorgestelde aanpak lokale operators in staat om op verschillende geografische locaties nauwkeurig gebieden vast te leggen. Hierdoor wordt niet alleen de efficiëntie van het beoordelingsproces aanzienlijk verbeterd, maar krijgen operators ook de mogelijkheid om gericht aandacht te besteden aan cruciale gebieden, wat resulteert in een gedetailleerder en hoogwaardig 3D model.

Onze oplossing biedt niet alleen voordelen in termen van efficiëntie, maar onderscheidt zich ook op andere essentiële gebieden:

  • Toegankelijkheid voor niet-experts: Lokale operators, zelfs zonder specifieke kennis van fotogrammetrie, kunnen de oplossing gemakkelijk aannemen en effectief gebruiken.
  • Geen afhankelijkheid van gespecialiseerde apparatuur: De oplossing werkt op direct beschikbare apparaten, bij voorkeur standaard smartphones. Hierdoor wordt de noodzaak voor high-end randapparatuur geëlimineerd, waardoor het een kosteneffectieve en schaalbare keuze wordt.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je ook een onderzoek in combinatie met het 3D in kaart brengen van één of meerdere assets? Of heb je ons nodig voor een 3D mapping klus? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.